Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tip: Klik hier voor contact met andere stellen

Bezoek parenclub


Wil je een parenclub bezoeken? Hier geven we informatie en tips over deze clubs en het bezoek.


Bovenstaande artikelen geven je alle informatie over parenclubs en het bezoeken van een parenclub. Binnenkort volgen hier nog veel meer artikelen met informatie en tips betreffende parenclubs.


Wat is een parenclub?

Een parenclub is een gelegenheid voor paren om erotisch uit te gaan. Het kan daarbij voorkomen dat er seks plaatsvindt met andere stellen. Daarom wordt een parenclub ook wel swingersclub genoemd. Swingers zijn stellen die samen met hun partner seks hebben met andere personen.

Deze partnerruil is overigens helemaal geen must in een parenclub. Veel paren komen alleen in zo'n club om te kijken of om bekeken te worden. Ze vinden het opwindend als andere mensen het zien als ze samen seks hebben (exhibitionisme) of ze kijken graag toe hoe anderen het doen (voyeurisme).

Soms niet alleen voor paren

Bij sommige parenclubs, zoals Fata Morgana of Fun4Two kom je als man alleen of als extra man bij een stel echt niet binnen. Deze parenclubs zijn echt alleen voor paren, al wordt er voor een vrouw alleen graag een uitzondering gemaakt.

Bij de meeste andere parenclubs worden echter ook mannen alleen toegelaten. Bij een goede parenclub zit er echter wel een limiet aan het aantal single mannen dat naar binnen mag. Een beperkt aantal extra mannen wordt door sommige stellen wel op prijs gesteld (en dan met name de dames van de stellen), maar in verhouding teveel mannen doet de parenclub-sfeer teniet. Bij de beschrijvingen van parenclubs kun je van iedere club lezen hoe het met de toegang van single mannen gesteld is.

All inclusive parenclubs

Het all inclusive principe ken je wel van wok-restaurants en Turkse hotels, maar ook veel parenclubs hanteren het all inclusive principe. Je betaalt bij de ingang de entreeprijs en kunt vervolgens van alle voorzieningen gebruik maken.

En dan hebben we het niet alleen over de sauna, het zwembad, de dark room en de andere ruimtes in de parenclub, maar in veel gevallen ook over het eten en drinken in de club. De beste parenclubs in Nederland bieden een warm en koud buffet gratis aan, en bij de meest luxe parenclubs van Nederland is ook de bar gratis.

Ook hoe het met de gratis hapjes en drankjes gesteld is kun je ook per club terugvinden bij de bovengenoemde beschrijvingen van parenclubs.

Echtparen en gelegenheidsparen

Het ene paar in de parenclub is het andere paar niet. Je treft in de clubs veel echtparen aan en andere stellen die ook in het dagelijks leven een stelletje zijn, maar er zijn ook veel gelegenheidsparen paren.

Deze gelegenheidsparen kun je onderverdelen in stelletjes die elkaar via een datingsite hebben ontmoet en die de parenclub als ontmoetingsplek gebruiken en gelegenheidsstellen die de parenclub gebruiken voor overspel.

Voor een rendez vous van een gelegenheidspaar is een parenclub namelijk een heel geschikte locatie. De sfeer in zo'n club draait helemaal om erotiek en alle benodigdheden voor een intiem samenzijn zijn aanwezig.

Bovendien kan de toegang tot een parenclub voor een koppel heel goedkoop zijn. Dan hebben we het niet over de luxe parenclubs waar alleen paren mogen komen (die zijn juist heel duur), maar over de clubs die veel mannen toelaten. Deze sexclubs vragen de hoofdprijs aan mannen en laten de paren soms bijna gratis binnen (met vaak ook nog gebruik van het buffet). De paren (en dan met name de dames) zijn dan de lokkertjes voor de alleengaande mannen, maar aangezien je niets verplicht bent in een club kun je je gewoon samen afzonderen en gebruik maken van alle faciliteiten.

De dresscode in een parenclub

In een parenclub ben je tot niets verplicht. Waar wel eisen aan gesteld worden is de kleding die je draagt. Bij veel clubs wordt het namelijk niet op prijs gesteld als je er in je dagelijkse kloffie rondloopt. Vaak wordt bij binnenkomst uitgaanskleding op prijs gesteld en gaat er na een bepaalde tijd een dresscode in die voorschrijft dat er lingerie of andere sexy kleding gedragen wordt. Meteen in lingerie mag ook, evenals naakt.

Deze dresscode kan per club verschillen. Kijk in het parenclub overzicht voor de dresscode per swingersclub.

Je vindt in dat overzicht tevens alle prijzen van parenclubs en hun openingstijden. Sommige clubs zijn alleen 's avonds in het weekend open, sommige clubs de hele dag en ook doordeweeks.

Ervaringen parenclubs

Veel paren die voor het eerst een parenclub bezoeken willen wel eerst even weten wat ze te wachten staat. Daarom hebben wij op onze Parendating website ook ervaringen met parenclubs staan. Hier lees je hoe bezoekers van de parenclubs hun bezoek ervaren hebben.

Een date in een parenclub

Hieronder schreven we al over stelletjes die elkaar via een datingsite ontmoeten en dan in een parenclub afspreken. Ook veel stellen maken eerst gebruik van een datingsite voor swingers en spreken dan in de parenclub af voor hun date. Op deze manier weet je zeker dat je in de swingersclub een leuk stel gaat aantreffen.

Bij een op-goed-geluk-bezoek moet je dat altijd maar afwachten. En ook al zie je een leuk stel, dan weet je niet of deze ook echt voor swingen in zijn, wat hun voorkeuren zijn en of het klikt. Op een goede datingsite kun je dat allemaal eerst rustig uitvogelen. En de parenclub kun je dan gebruiken voor een erotische locatie voor een spannende swingers date.

Zie ook:




0 reacties :

Hier kun je al je vragen, ervaringen of een review plaatsen.

Bovenstaande datingsites zijn het meest geschikt voor stellen die een ander stel zoeken om samen een parenclub te bezoeken.

dating paren

Zoek je contact met een leuke vrouw of man om samen als gelegenheidsstel zo'n swingersclub te bezoeken? Dan adviseren we je onderstaande datingsites.
(c) Parendating.blogspot.com. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Parendating Blogspot

Auteur

Redactie

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
© 2016 Parendating. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.