Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tip: Klik hier voor contact met andere stellen

Datingsites paren


Ontmoet leuke stellen voor een spannende date of voor een gezamenlijk bezoek aan een parenclub. Dit zijn de beste datingsites voor stellen.

Regio Swingers
Hier vind je heel veel swingers en andere stellen die samen daten. Met goede selectiemogelijkheden.

In dit geval twee stellen. Via Passie voor Twee kun je namelijk niet alleen daten met single vrouwen en single vrouwen, maar ook daten met paren. Er zijn veel koppels actief op deze Nederlandse datingsite voor sekscontacten.

Regio Sexcontact
Niet specifiek voor stellen, maar deze datingsite wordt veel door paren gebruikt om met elkaar in contact te komen. Met goede chatmogelijkheden.

SDC
De grootste datingsite voor paren. Op SDC vind je vooral veel actieve en ervaren swingers die via deze site contacten leggen en onderhouden. SDC is zo uitgebreid dat het naast een datingsite voor swingers ook een community voor swingers is.

Ondeugend Daten
Ondeugend daten is voor voor iedereen die op zoek is naar een ondeugende date. Voor stellen, maar ook voor mannen en vrouwen alleen. Ondeugend Daten is heel gul met het weggeven van gratis full-membership abonnementen aan stellen. Schrijf je in, en wacht op hun aanbod.


Veel kans op een date met een stel

Er zijn meer datingsites die zich op paren richten, maar bij bij bovenstaande sites maak je de meeste kans op een echte date met een leuk stel. Er zijn namelijk veel actieve paren aanwezig op deze datingsites.

Overigens zijn deze datingsites niet geheel aan paren voorbehouden. De contactsites zijn ook heel goed geschikt voor dates tussen single vrouwen en mannen, maar op bovengenoemde datingsites zijn veel meer paren aanwezig dan op vergelijkbare andere datingsites.

Ook voor trio dating

Het voordeel van de aanwezigheid van singles is dat je via dezelfde sites ook een date met een single vrouw of man kunt regelen. Veel vrijdenkende koppels vinden het ook fijn als er eens een vrouw of man alleen met hen mee speelt in een spannend trio. Vooral een trio met een man er bij is voor een stel via zo'n datingsite makkelijk en snel te regelen.

Liever swingen met een stel?

Wil je alleen paren daten? Dan is dat op bovenstaande beste datingsites ook goed mogelijk. Je geeft dan dan bij de instellingen aan dat je alleen M/V paren zoekt en vervolgens wordt je alleen door stellen gevonden. Ook zie je zelf dan bij de zoekresultaten alleen de profielen van paren.

Voor het verder maken van contact bieden bovenstaande datingsites goede mogelijkheden. Je kunt er chatten en via het interne berichtensysteem anoniem berichtjes sturen. Op deze manier kun je makkelijk andere paren online beter leren kennen en eventueel een afspraak maken voor een thuisdate, een hoteldate of een gezamenlijk bezoek aan een parenclub of andere spannende locatie.

Wat wil dat stel?

Het kennismaken met een ander stel op een datingsite voor swingers in plaats van in een parenclub of swingersclub heeft als grote voordeel dat je op je gemak een leuk geschikt stel kunt kiezen. In een parenclub kun je een leuk stel zien, maar het is altijd maar de afwachting of zo'n paar qua wensen en persoonlijkheid bij je past.

Op een datingsite kun je eerst op je gemak leuke paren zoeken en daarna via berichten of chats kijken of zo'n paar bij je past. Want misschien zoekt de ander wel een biseksuele ervaring en ben jij daar niet van gediend. Of heeft het andere stel op seksueel gebied heel andere wensen dan jij hebt.

Bovendien is het voordeel van een date via een datingsite ten opzichte van een bezoek aan een parenclub dat je in een parenclub altijd maar moet afwachten wie er op hetzelfde moment aanwezig is. Misschien heb je bij zo'n bezoek met niemand een klik of komt geen van de aanwezige paren je aantrekkelijk over. Een teleurstelling ligt dan op de loer.

Waar spreek je voor je parendate af?

En wat als jullie een leuk stel via een datingsite voor paren gevonden hebben? Je kunt dan op vele manieren afspreken voor je date. Eerst een drankje doen in de horeca? Of meteen op een intieme locatie afspreken.

Veel parendates vinden als thuisdate plaats bij één van de beide paren, maar je kunt ook een met zo'n vieren een parenclub bezoeken. Het voordeel is dat je dan een veilige erotische locatie hebt voor je parendate. Bovendien is de toegangsprijs van veel clubs voor paren erg laag omdat ze het geld verdienen door (tegen een veel hoge prijs) ook mannen tot de club toe te laten. Een parenclub is dan niet alleen veel erotischer en geschikter dan een hotelkamer, maar ook veel goedkoper.

De beste datingsites om andere paren te ontmoeten vind je bovenaan deze pagina.





1
replies
  1. Wij geven een voorkeur aan thuisdates boven een parenclub. Dat is veel intiemer en met het juiste paar veel gezelliger. Hapje, drankje, geile praatjes, uitdagen en aan het eind van de avond de kleertjes uit en lekker met elkaar aan de gang.

    Wij kunnen Ondeugend Daten aanraden als datingsite om paren te daten. Het is geen site exclusief voor paren maar er zitten heel veel swingers en andere stelletjes op die site. Als je je actief opstelt kun je vrij makkelijk een date krijgen. We hebben er wat goede foto's opstaan waar veel paren op reageren en we zoeken zelf ook en benaderen leuke paren actief. Via de chat kun je kennismaken en je merkt dan snel genoeg of je met doeners of met afwachters te maken hebt. Met de doeners komt het vaak tot een ontmoeting.

    Ondeugend Daten is een algemene sexdating site maar als je bij het inschrijven aangeeft dat je alleen met paren contact wil heb je van mannen geen last. Die zien je niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je al je vragen, ervaringen of een review plaatsen.

Bovenstaande datingsites zijn het meest geschikt voor stellen die een ander stel zoeken om samen een parenclub te bezoeken.

dating paren

Zoek je contact met een leuke vrouw of man om samen als gelegenheidsstel zo'n swingersclub te bezoeken? Dan adviseren we je onderstaande datingsites.
(c) Parendating.blogspot.com. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Parendating Blogspot

Auteur

Redactie

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
© 2016 Parendating. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.