Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tip: Klik hier voor contact met andere stellen

Informatie parenclubs


Hieronder vind je informatie over de beste parenclubs, en de beste erotische clubs waar veel stellen komen.

Klik op de naam van de parenclub voor alle informatie

België

Hierboven vind je een overzicht van de beste parenclubs van Nederland en België. Daarbij moeten we wel een verschil maken tussen clubs met uitsluitend toegang voor koppels, en voor clubs waar naast stellen ook mannen alleen mogen komen. 

Hieronder vind je informatie over de verschillende soorten parenclubs in Nederland.

Wat biedt een parenclub?

Een parenclub is een club waar koppels erotisch kunnen uitgaan en als ze dat wensen in het openbaar seks kunnen hebben, met elkaar en eventueel (wederom als ze dat zelf willen) met anderen.

Meestal gaat men een parenclub gekleed in lingerie. Bij veel van deze swingerclubs is de bar en het gebruik van een warm en koud buffet bij de toegangsprijs inbegrepen (het all inclusive principe zoals je ook uit restaurants kent).

Aan de bar kan men in contact komen met andere koppels. Of seks aan de bar toegestaan is of dat men daarvoor naar speciale ruimte moet gaan verschilt per parenclub.

Voor de seks zijn in een parenclub namelijk aparte ruimtes ingericht. Er zijn openbare ruimtes zoals een zwembad, sauna, darkroom en een SM-kamer, en er zijn aparte kamertjes waar men zich samen of met een ander stel kan terugtrekken. Soms zijn deze kamertjes afsluitbaar soms niet. Soms kunnen andere bezoekers via raampjes zien wat er in de kamer gebeurt, soms niet.

Als stel kun je kiezen welke ruimte het best bij jou past. De één vindt het namelijk opwindend als anderen precies kunnen zien waarmee ze mee bezig zijn, terwijl een ander stel zich liever in alle privacy terugtrekt.

De beste parenclubs bieden heel veel verschillende kamers met verschillende mogelijkheden, zodat iedereen zijn wensen kan laten uitkomen, of dat nu een orgie is, kijken, bekeken worden, SM, partnerruil, groepsseks of iets anders is.

Kijk bij de parenclubs bovenaan deze pagina voor beschrijvingen van iedere club. Iedere parenclub is weer anders. Hier kunnen we alleen een algemene beschrijving geven.

Parenclubs alleen voor koppels

De meest zuivere parenclubs laten alleen m/v koppels binnen, al wordt er voor alleen gaande en extra dame's wel een uitzondering gemaakt (stellen hebben daar over het algemeen geen probleem mee). Mannen alleen worden bij deze clubs aan de deur geweigerd. Fun4Two, Fata Morgana en Mystique zijn voorbeelden van dit soort echte parenclubs. Hoewel de laatste parenclub ook dagen heeft dat mannen alleen wel toegelaten worden.

De parenclubs die uitsluitend paren toelaten zijn ook de meest luxe parenclubs, met (helaas) ook een hoge toegangsprijs. Veel stellen kiezen voor deze beste parenclubs omdat ze het op prijs stellen dat er alleen paren aanwezig zijn. Hierdoor voelen ze zich meer op hun gemak.

De sfeer in de bovengenoemde top drie parenclubs is erotisch en sfeervol, en het is veel kijken en bekeken worden. De (geringe) hoeveelheid actie tussen koppels wordt echter vaak als nadeel genoemd. De aanwezigheid van alleengaande mannen lijkt in de praktijk toch wel een trigger te zijn voor meer actie in de parenclub.

Parenclubs voor koppels en singles

De meeste andere parenclubs laten ook alleengaande mannen in hun club toe, al zit daar vaak wel een limiet aan om de parenclub sfeer te garanderen. Wil je alleen in contact komen met andere stellen? Dan zijn dit niet de beste parenclubs voor jou. Veel paren kunnen een single man erbij echter wel waarderen, bijvoorbeeld voor een een vrouwgericht trio of groepsseks. Feit is dat er in deze parenclubs voor koppels en singles voor een stel veel meer actie is als ze dat willen.

Een ander voordeel van deze parenclubs voor stellen en singles is dat de toegangsprijs voor een koppel (m/v) heel laag is. De omzet moet dan komen van de single mannen die wel een hoge entreeprijs moeten betalen. Koppels kunnen voor heel weinig geld naar binnen, maar je moet dan wel  beseffen dat je als vrouw van eens stel een lokkertje bent voor de alleengaande mannen. Hoewel de meeste mannen zich wel gedragen kan het voorkomen dat er mannen rondlopen die waar voor hun dure entreegeld willen en zich minder makkelijk laten afwijzen.

Kijk voor meer informatie over de sfeer in iedere parenclub bij de ervaringen bij parenclubs door bezoekers.


Parenclub als ontmoetingsplek

Een parenclub is een goede plaats om als koppel contact te maken met een ander leuk stel. Maar natuurlijk ben je daarbij wel afhankelijk van de aanwezigheid van leuke aanwezige gasten, een wederzijdse klik en je moet de durf hebben contact te maken die het gewenste resultaat to gevolg heeft.

Omdat dit lang niet altijd lukt gebruiken veel paren de parenclub als ontmoetingsplek met een koppel waarmee ze contact hebben gemaakt met een datingsite voor koppels. Dit heeft vele voordelen. Ten eerste kun je via zo'n datingsite voor stellen op je gemak een leuk koppel zoeken. Je kunt vast ervaringen, wensen en fantasieën uitwisselen en je weet dat er sprake is van een eerste klik voor je elkaar ontmoet.

De kans dat je bezoek aan de parenclub een spetterende avond wordt is dus een stuk groter als je al een leuk koppel via internet hebt gevonden.

Bovendien is een date in de parenclub veiliger dan een thuisdate, je komt al meteen terecht in een erotische sfeer en alle voorzieningen om er een spannende avond van te maken zijn in de parenclub aanwezig.

En als je date toch tegenvalt, zijn er in een parenclub nog alternatieven voorhanden.

Een ander soort ontmoeting die in de parenclub veel plaatsvind zijn de buitenechtelijke relaties. Zoals we al schreven zijn er parenclubs die voor stellen heel goedkoop zijn. Veel goedkoper dan een hotelkamer, en vaak zijn de drankjes en hapjes dan ook nog bij de prijs inbegrepen. Dit maakt de parenclub een heel goede locatie voor een rendez vous tussen twee vreemdgaanders (mits ze samen als stel naar binnen gaan).  Ze hoeven zich dan niet met andere gasten te bemoeien, maar genieten van alle voorzieningen en elkaar. 

Parenclubs worden dan ook veel bezocht door mannen en vrouwen die elkaar via een erotische datingsite hebben ontmoet. Ook al zijn ze in het dagelijks leven geen koppel.


Wie bezoeken een parenclub?

Wat voor mensen kom je nou eigenlijk tegen een parenclub? Dat is heel verschillend. Van jonge strakke twintigers tot minder strakke zestigers. Van kinky vrouwen en mannen tot je buurman en buurvrouw uit de vinex-wijk. Van ongeremde aanpakkers tot stelletjes die er alleen al van genieten om te zien wat er gebeurd.

Voor wie nog weinig ervaring heeft en zijn grenzen nog niet bepaald heeft zijn de bovengenoemde top drie parenclubs het best geschikt. De toegang tot deze parenclubs is prijzig, maar ze zijn luxe.op en top verzorgd en de sfeer is relaxed.

Voor de andere clubs geldt vaak, hoe goedkoper, hoe meer actie maar ook hoe minder verfijnd. In een enkele club mag je als koppel zelfs gratis naar binnen, maar verwacht dan wel aanmerkelijk meer mannen dan stellen en de aanwezigheid van dames van de betaalde liefde. Dit komt de vrouwvriendelijke sfeer natuurlijk niet ten goede.

Tips bezoek parenclub

  • Kies voor je eerste bezoek een echte parenclub uit (de top 3 bovenaan). 
  • Vind je dat er in deze luxe parenclubs te weinig actie onderling is, dan kun je kiezen voor een goedkopere club.
  • Wil je zeker weten dat je contact kunt hebben met een geschikt stel? Gebruik dan eerst de bovenstaande datingsites voor koppels.
  • Ben je single en wil je een spannende. Ga dan niet op goed geluk naar een parenclub (de kans dat met een koppel mag meedoen is erg klein), maar maak een afspraakje via één van de bovengenoemde erotische datingsites.
  • Onthou altijd dat je bij een parenclub niets hoeft te doen wat je niet wil en wijs gerust iemand af.
  • Meer tips parenclub en swingen





Bovenstaande datingsites zijn het meest geschikt voor stellen die een ander stel zoeken om samen een parenclub te bezoeken.

dating paren

Zoek je contact met een leuke vrouw of man om samen als gelegenheidsstel zo'n swingersclub te bezoeken? Dan adviseren we je onderstaande datingsites.
(c) Parendating.blogspot.com. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Parendating Blogspot

Auteur

Redactie

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
© 2016 Parendating. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.